Merhaba adım Onurhan, 1992 Ankara doğumluyum. Kırıkkale Üniversitesi İktisat bölümü mezunuyum. Knight Online'na bir çok oyuncu gibi ben de internet kafe kültürünün pik yaptığı dönemlerde başlamıştım. Tabii o zamanlar her şey daha güzel ve eğlenceliydi. Okuldan kaçıp kaçıp internet kafeye giderdik sabah buz gibi havada dışarda beklerdik kafe sahibi gelsin de içeri girelim diye.. Uzun yıllar oynadıktan sonra gelecek kaygısı, eğitim-öğretim hayatı bir yana, oyuna gelen güncellemeler ve oyunun tamamen paraya dönmesi sonucu oyunu bırakmak zorunda kaldım çoğu oyuncu gibi. Üniversite yıllarında PVP server'larda zaman zaman oynasam da eski tadı alamadık bir çoğumuz. Şu an evli ve bir çocuk sahibi bir baba olarak tekrardan aranıza dönmek istiyorum. Sizi yıllar öncesinden hatırlıyorum reklamınızı görünce tekrardan yaklaşık 15-16 sene sonra başlamaya karar verdim. Oyuna okçu olarak başlayacağım. Okçu slotlarına davet edebilirsiniz. Sürekli canlı yayınlarınıza katıldım fakat hediye kazanamadım maalesef. Yeni server'ınız hayırlı olsun umarım her şey güzel olur sizin ve bizler için.
Son düzenleme: